За бърза поръчка

0889 699 680

Меню
Меню

Връщане и замяна

Отказ от сключения договор
Съгласно чл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност - до офис на Еконт с паричен превод или по банков път.  За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен търговски вид, запазени оригинални етикети,  да не е употребявана и в  оригиналната  опаковка. 

ПРОДУКТИТЕ от секция Бельо, Сутиени, Оформящо и моделиращо бельо, Чорапогащи - не подлежат за ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ от хигиенична гледна точка.

За замяна и връщане попълнете формуляра, който получавате с пратката и изпратете заедно със продуктите, на посочения във формуляра адрес / офис на Еконт /


Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка.

Сумата от върната пратка се въстановява в срок от 14 работни дни след датата на получаване от наша страна

Право на рекламация
При констатирани дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер или несъответствие с обявената търговска марка Вие имате право на рекламация съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
При предявяване на рекламация може да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното.
При предявяване на рекламация е необходимо да приложите  и документите, на които се основава претенцията: документ за платена цена; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Сравнение на продукти