За бърза поръчка

0889 699 680

Меню
Меню

Доставка и плащане

Безплатна доставка за поръчки на обща стойност над 129.00 лв. на територията на България!

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Експрес.

Поръчки от един потребител, направени през интервал от време, без отбелязан коментар, се изпращат като отделни пратки!

Поръчките се изпращат с наложен платеж.

Поръчките направени в magazinmonic.com, не изискват потвърждение по телефона. Ще получите само потвърждение по e-mail, който сте предоставили, когато попълвате данните за поръчката.

Всички поръчки направени петък вечер, събота и неделя или през почивни дни /официални празници/, се обработват в първия работен ден след това. След като при нас постъпи заявка от Вас, ще получите потвърждение по e-mail за направената поръчка. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка.

Поръчките се обравотват и доставят, не по-късно от 7 работни дни от датата на съобщението за приемане на поръчката на посоченият от вас адрес или офис на куриера чрез куриерска фирма Еконт Експрес.

Запазваме си правото при направена поръчка, ако артикула е изчерпан, поръчката да не бъде изпратена. Съответно клиента ще бъде уведомен.

Пратките се изпращат с опция - Преглед и тест. В случай, че се възползвате от опцията и се откажете от поръчката, дължите на куриера таксата по получаването и връщането ѝ.

Сравнение на продукти