Безплатна доставка при поръчка над 70 лв. | GSM: 0889699680 | Тел: 0722 60319

моята количка

Летни обувки

Летни обувки

Показани 1 - 84 (всичко 311 позиции)
Страници:  1  2  3  4   
Показани 1 - 84 (всичко 311 позиции)
Страници:  1  2  3  4   
В онлайн магазин Моник ще намерите огромен асортимент от различни модели летни обувки, които спомагат за завършването на цялостната ви визия. Фасоните са разнообразни и без значение, какъв стил носите и обичате в ежедневието си, ще намерите нещо модерно, удобно и комфортно за себе си. Именно на примерите в световната мода можем да видим, колко далеч може да стигне фантазията на дизайнерите. Вариантите за декорация са множество:
Цветни принтове на платформа или на ток;
Прозрачен ток;
Декоративни елементи: връзки, глитер, контрастни цветове.
Разбира се с това вариантите далеч не се изчерпват. Модните предложения този сезон са наистина смели и ние винаги следваме модните тенденции, предлагайки ви само актуални летно обивки за ежедневието или за по-деловите жени. Откъм материалите също няма да сте ограничени. Този сезон например на пика на модната вълна са животинските принтове и по-точно змийския, който е нещо различно и с него можете да разнообразите образа си, добавяйки такъв свеж и нестандартен детайл към него. Металическите десени са също толкова актуални и по-точно сребърните. С тях образа е игрив и едновременно женствен. Подобни сандали или чехли лесно могат да се впишат във вашия стил, дори ако залагате на по-спокойните цветове. Именно сочните и интересни цветни петна в образа ви могат да го направят интересен и различен, затова ви съветваме винаги да експериментирате и да опитвате различни съчетания.
Ние от онлайн магазин Моник знаем, че летните обувки трябва да са не само стилни, но и да са изработени от лека и дишаща материя, както и да са комфортни. Безусловно едни от най-предпочитаните модели си остават максимално откритите дизайни, които позволяват на кожата да диша, а и са практични за горещите летни дни.
Ако сте почитателка на активния начин на живот и винаги сте в движение, тогава за вас незаменими са ниските фасони. Освен това модата днес ви позволява с пълна сила да съчетавате различни стилове и материали, така че няма да сте ограничени откъм модни експерименти.
В онлайн магазин Моник сме се погрижили да намерите оргомно разнообразие от летни обувки за всякакви поводи. Редовно обновяваме асортимента си, за да можете да сте на една вълна с новите модни тенденции. Всички те са с доказано качество и на отлична цена. Моделите са актуални и с различни дизайнерски решение. Ще откриете, както класически решения за вашия летен гардероб, така и по-нестандартни. Разгледайте сега нашите предложения и обновете вашите придобивки за летните месеци сега на страхотни цени!